perjantai 18. tammikuuta 2013

Forget about the world, be young tonight


1 1 1 1

Vihaan talvee. Vihaan vihaan vihaan vihaaaaaaan. Vihaan sitä enemmän ku mitään, oikeesti. Kävelin tänää kouluu -30 asteen pakkasessa ja tuntu iha siltä että kuolen sinne. Aamulla oli tosi kiva auringonpaiste ja koulusta ku tulin nii oli ihana auringonlasku ja ois tehny mieli ottaa kuvia, mut ei kukaa uskalla tonne ulos lähtee ku siellä on nii kylmä.

Tällä viikolla oon mm. nukkunu paljon, ollu tosi ilonen, saanu tietää että jyväskylässä on picnic, todennu että musta on tulossa kuuro, nauranu paljon, ollu ihan hukassa mun ajatusten kanssa, järkyttyny, tehny punnerruksia (joita sain melkee yhen jee!!), alottanu lukemaa vampyyri päiväkirjoja koska twilight on loppu ja on tossa ainaki vampyyrejä, syöny mozzarella pizzaa, kuunnellu paljon kaikkien biisien covereita, päättäny veran kaa et tehään yökoulussa sellaset video hommelit (näätte sitte), ollu tosi väsyny, kikkaillu joka päivä nolisten kaa, kattonu miehenpuolikkaita ja sitä ohjelmaa missä sillä miehellä on se vauva enmuistasennimee, maistanu ekan kerran tota tollasta hassua purkkaa, hakannu munapeliä ja perus ollu koulussa.

Sori näistä surkeista kuvista. Huomenna meen äitin kaa johonki, en itekkää tiedä että mihin. Mutta heheehee hellurei aattelin kattoo jonku leffan nyt, heippa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti