keskiviikko 29. toukokuuta 2013

I wish i could stop loving you so much











Moikkelis moiiii! Blogger lataa kuvat normaaliin tahtiin (jippii!) ja flickrikin toimii joten nyt alkaa tulemaan postauksia taas enemmän. Toi nimittäin tais olla suurin syy siihen miksen mä oo jaksanu postata, ei nimittäin jaksas kahta tuntia vaan istuu ja odottaa, että jotkut kuvat lataa. 

Eilen oli iltamat ja siellä oli ihan kivaa, pompittiin ympäri salia :'D maanantaina meillä oli joku luokkaretki ja mentii vaan tohon puistoon ja paistettiin siellä vaahtokarkkeja. Viime viikonloppuna musta kuoriutu joku "luontokuvaaja" ja otin vaan kameran mukaan ja lähin kävelemään jonnekki. Ainii ja perjantaina oltiin Annikan ja Iriksen kanssa kaupungissa ja ostin pari vaatetta, mutten muistanu ottaa niistä nyt kuvia. Tuutte ne kyllä näkemään joskus!

Enää muutama hassu päivä ennen kesälomaa!! Outoo, ei tunnu yhtään siltä. Tyhjennettiin tänää kaapit ja ollaan istuttu vaa ulkona auringossa ja katottu leffoja tunneilla. Huomenna on ysiengaala ja perjantaina pesispeli. Lauantaina enää tokarit hakemaan ja se olis sitten loma :) nyt lähen tästä syömään tortilloja, bye!

1 kommentti: